Behandling af diarré

Start tidligt med behandling for at få dit liv tilbage i en naturlig rytme

Når du har diarré, mister din krop vigtige salte og væske, så du kan komme til at
føle dig svækket og træt.
IMODIUM® Plus lindrer diarré 3 gange hurtigere: 7,6 timer mod 29,4 timer*.

  • Sæt ind med behandling med IMODIUM®
  • Drik væske for at holde væskebalancen i orden
  • Spis varieret
  • *median tiden for sidste tynde afføring vs. placebo. Du skal søge læge, hvis symptomerne varer ved i mere end 48 timer, hvis du får over 38 degrees C i feber, eller hvis der er blod eller slim i afføringen.

Sørg for at indtage væske

Når du har diarré, mister din krop væske. For at undgå dehydrering, bør du regelmæssigt drikke vand eller fortyndet frugtsaft. Undgå så vidt muligt at drikke alkohol eller mælk, da det kan irritere tarmene.

Nogle mennesker tager også et pulver mod dehydrering, som fås i små breve og indeholder en blanding af glukose, natriumklorid, kaliumklorid og dinatriumhydrogencitrat. Man fortynder pulveret i vand, og det hjælper med at behandle symptomerne på dehydrering og erstatte væsketabet ved diarré.

Spis regelmæssigt

Hvis man oplever symptomer på diarré, anbefales det, at man så vidt muligt spiser fødevarer som pasta, ris eller brød, der har et højt indhold af kulhydrater. Hvis du har kvalme og ikke kan spise noget, skal du stadig huske at drikke væske for at undgå dehydrering.

Sæt ind med behandling med IMODIUM®

IMODIUM® er et effektivt middel til lindring af din diarré. IMODIUM® indeholder det aktive stof loperamid, som hjælper med at berolige dit fordøjelsessystem og få dig tilbage i din normale, naturlige rytme. Brug af IMODIUM® lindrer diarré og ubehag effektivt, kan reducere væske- og salttabet og give dig selvtilliden tilbage, så du trygt kan komme videre.

IMODIUM® hjælper med at holde symptomerne på diarré nede, så du kan leve dit liv, som du ønsker det.

At vide, at du har IMODIUM® inden for rækkevidde, vil gøre dig tryggere, og det kan hjælpe dig med at komme tilbage på sporet.

Picture of a woman with headphones on

Sådan virker det

Få styr på din livsstil

Hvis du følger vores eksperters tips og råd angående kost, humør og bevægelse, kan du også få en sundere fordøjelse og få dit liv tilbage i en naturlig rytme.

Hvilken type IMODIUM® skal du have?

Der findes flere forskellige typer af IMODIUM®, så der er også en, der passer til dine behov.