Hvorfor behandle diarré?

Det virker, hvis du har brug for det, det
kan du stole på

Hvis du lider af diarré, er det ofte bedre at behandle den tidligt. Når du behandler diarré, får du det hurtigt bedre og kan komme videre. Mange af os føler os svækkede og trætte, når vi har diarré. Hvorfor ikke behandle din diarré, når du kan stoppe den og få hjælp til at mindske væske- og salttabet.

Der er tre vigtige ting, du kan gøre for at mindske symptomerne på diarré:

  • Drik væske for at holde væskebalancen i orden
  • Brug IMODIUM®*
  • *Du skal søge læge, hvis symptomerne varer ved i mere end 48 timer, hvis du får over 38 °C i feber, eller hvis der er blod eller slim i afføringen.

Sæt ind med behandling med IMODIUM®

Normalt fungerer dit fordøjelsessystem efter en stabil, naturlig rytme, som gør kroppen i stand til at optage vitale salte og vand. Men hvis noget forstyrrer den naturlige balance i tarmene, kan systemet blive "overgearet", hvilket medfører, at kroppen optager færre salte og vand. Dette fører til løse, vandige afføringer. IMODIUM® virker ved at bringe tarmsystemet tilbage til en naturlig rytme og derved stoppe diarréen og hjælpe dig til at kunne være dig selv igen.

Genopret vand- og saltbalancen

IMODIUM® kan hjælpe med at stoppe diarré inden for én time, men du bør samtidigt fortsætte med at drikke masser af væske, så du ikke bliver dehydreret.

Hvorfor får jeg diarré?

Diarré er en lidelse, der er forskellig fra person til person. Der findes en række årsager, der kan tippe balancen i vores følsomme fordøjelsessystem. For de fleste sker det en gang i mellem; de får en mavebakterie eller diarré i forbindelse med en rejse. Men nogle mennesker døjer oftere med diarré, og for dem kan det for eksempel være ændringer i maden (kostændringer) og humøret (f.eks. for meget stress), der kan udløse et anfald af diarré. Når din krop er ude af balance, virker IMODIUM® ved nænsomt at berolige fordøjelsessystemet, hvilket kan standse diarréen inden for én time.

IMODIUM® produkter

At vide, at IMODIUM® er der, når du har brug for det, kan give dig tryghed.

IMODIUM® virker ved at berolige din naturlige fordøjelsesrytme og kan standse diarré inden for én time.

Se hvordan

Se hvordan

Find den type IMODIUM®, der passer til dig

IMODIUM® fås i en række forskellige udgaver, der dækker forskellige behov.