Hyppig diarré

Du begynder at slappe af ... og så må du af sted på toilettet igen.

Alle kender til lejlighedsvise anfald af diarré, men nogle mennesker døjer oftere med det, og det kan være belastende og ubehageligt. Men du er ikke alene med denne følelse. En nyere undersøgelse tyder på, at 19% af befolkningen muligvis lider af diarré med jævne mellemrum (akut diarré er kortvarigt og opstår pludseligt). Kontakt din læge, hvis diarréen varer i længere tid eller bliver ved med at komme igen. Det kan være et symptom på underliggende sygdom.

Døjer du ofte med diarré?

Diarré kan være belastende, især hvis du får det jævnligt, så ved du aldrig, hvornår det vender tilbage. Det kan også være pinligt at snakke om det, så derfor forbliver nogle mennesker ubehandlede i lange perioder. Det kan være svært at udpege årsagen, og det kan være en belastning i dagligdagen, så det er umagen værd at finde ud af, hvordan du kan håndtere det.

Fakta om hyppig diarré

Hyppigt forekommende diarré kan være forårsaget af en række faktorer, lige fra den mad, du spiser, til graden af stress i dit liv. Diarré kan også forværres af andre sygdomme, eller hvis du har menstruation. Kontakt din læge, hvis diarréen varer i længere tid eller bliver ved med at komme igen. Det kan være et symptom på underliggende sygdom.

En enkel livstilsændring kan måske gøre hele forskellen. Siderne med støtte og råd er sammensat af ​eksperter for at hjælpe dig med at minimere de gener, diarré kan forårsage.

Støtte og råd

Diarré, der forekommer hyppigt og kan have mange årsager.