Sådan virker IMODIUM®

IMODIUM® hjælper dig med at få din krop
og dit liv tilbage i den naturlige rytme

Når noget forstyrrer dit fordøjelsessystems daglige cyklus, kan systemet blive "overgearet", hvilket medfører, at kroppen optager færre salte og vand og afføringen bliver løs eller vandig. IMODIUM® virker ved at hjælpe dig med at genoprette dit fordøjelsessystems naturlige rytme og kan lindre diarré inden for 1 time.

Dit fordøjelsessystem

Fordøjelsessystemet består af komplekse og følsomme organer. Når det fungerer normalt, ledes næringsstoffer, salte og væske i en nænsom rytme fra maven ind i tyndtarmen og videre ind i tyktarmen. Tynd- og tyktarmen optager salte og vand, og resultatet er en afføring med normal konsistens.

Hvis fordøjelsessystemet bliver irriteret, kan den normalt stabile og regelmæssige aktivitet i tarmene blive overaktiveret. Det betyder, at salte og væske ledes for hurtigt igennem og optages af kroppen i mindre omfang. Resultatet er løs eller vandig afføring, også kaldet diarré.

IMODIUM® virker lokalt på fordøjelsessystemet ved at dæmpe aktiviteten og derved reducere tabet af salte og væsker - og hjælpe med at standse diarréen.

Start tidligt med behandling, så du hurtigere får det bedre

IMODIUM® arbejder med din krop

IMODIUM® indeholder et stof, der kaldes loperamid, som beroliger fordøjelsessystemet, så det igen kan finde ind i en normal rytme. Når der er mindre væske i tarmen, kan kroppen optage mere væske, og resultatet bliver afføring med en normal konsistens.

Når du behandler diarré med IMODIUM®, arbejder det nænsomt sammen med din krop for at lindre ubehaget. Det tager IMODIUM® mindre end 1 time at lindre diarré og hjælpe med at genoprette dit fordøjelsessystems naturlige rytme. IMODIUM® Plus går et skridt videre og lindrer også andre symptomer som kramper, oppustethed og tarmluft, der følger med diarré.

At vide, at IMODIUM® er der, når du har brug for det, kan give dig tryghed.

Picture of a man and woman on bicycles

Få mere at vide

Historie og ekspertise

IMODIUM® har en lang tradition for at hjælpe mennesker med at behandle deres diarré. Hver dag sætter millioner af mennesker over hele verden deres lid til IMODIUM® for at få hjælp mod diarré.

Diarré kan forstyrre din naturlige rytme - især når du er på ferie - derfor tager mange mennesker også medicin med, når de rejser.