Sådan virker IMODIUM®

IMODIUM® hjælper dig med at få din krop
og dit liv tilbage i den naturlige rytme

Når noget forstyrrer dit fordøjelsessystems daglige cyklus, kan systemet blive "overgearet", hvilket medfører, at kroppen optager færre salte og vand og afføringen bliver løs eller vandig. IMODIUM® virker ved at hjælpe dig med at genoprette dit fordøjelsessystems naturlige rytme og kan lindre diarré effektivt.

Dit fordøjelsessystem

Fordøjelsessystemet består af komplekse og følsomme organer. Når det fungerer normalt, ledes næringsstoffer, salte og væske i en nænsom rytme fra maven ind i tyndtarmen og videre ind i tyktarmen. Tynd- og tyktarmen optager salte og vand, og resultatet er en afføring med normal konsistens.

Hvis fordøjelsessystemet bliver irriteret, kan den normalt stabile og regelmæssige aktivitet i tarmene blive overaktiveret. Det betyder, at salte og væske ledes for hurtigt igennem og optages af kroppen i mindre omfang. Resultatet er løs eller vandig afføring, også kaldet diarré.

IMODIUM® virker lokalt på fordøjelsessystemet ved at dæmpe aktiviteten og derved reducere tabet af salte og væsker - og hjælpe med at standse diarréen.

Start tidligt med behandling, så du hurtigere får det bedre

IMODIUM® arbejder med din krop

IMODIUM® indeholder et stof, der kaldes loperamid, som beroliger fordøjelsessystemet, så det igen kan finde ind i en normal rytme. Når der er mindre væske i tarmen, kan kroppen optage mere væske, og resultatet bliver afføring med en normal konsistens.

Når du behandler diarré med IMODIUM®, arbejder det nænsomt sammen med din krop for at lindre ubehaget. IMODIUM® lindrer din diarré og hjælper med at normalisere tarmbevægelser. IMODIUM® Plus går et skridt videre og lindrer også andre symptomer som kramper, oppustethed og tarmluft, der følger med diarré.

At vide, at IMODIUM® er der, når du har brug for det, kan give dig tryghed.

Picture of a man and woman on bicycles

Få mere at vide

Historie og ekspertise

IMODIUM® har en lang tradition for at hjælpe mennesker med at behandle deres diarré. Hver dag sætter millioner af mennesker over hele verden deres lid til IMODIUM® for at få hjælp mod diarré.

Diarré kan forstyrre din naturlige rytme - især når du er på ferie - derfor tager mange mennesker også medicin med, når de rejser.