Historien bag IMODIUM®

IMODIUM® fornyelse i mere end 40 år!

IMODIUM® blev udviklet hos Janssen Pharmaceutica og lanceret i 1973. I 1990 blev det lanceret i Danmark og har siden da hjulpet mennesker med at takle diarré og de medfølgende symptomer. Hver dag sætter millioner af mennesker verden over deres lid til IMODIUM®, når de har brug for hjælp.

En historie om støtte

IMODIUM® blev skabt af dr. Janssen og lanceret i 1973. Dr. Janssen var den første, der præsenterede de værdier, som IMODIUM® i dag er kendt for. Han ønskede at give en pålidelig og effektiv hjælp til mennesker, der led af diarré, og mindske de forstyrrelser, diarré kunne give i menneskers liv. Og det er, hvad vi har gjort i mere end 40 år.

IMODIUM® fås i forskellige udgaver, så der også er en type til dig.

IMODIUM® produkter

IMODIUM® produkter

Typer af diarré

Gennem vores forskning er vi blevet eksperter i, hvordan menneskers kroppe fungerer, og hvordan diarré påvirker dem. En nyere undersøgelse viser at 19% af voksne danskere lider af hyppig diarré (min. én gang om måneden). Vi ved, hvordan diarré kan gribe forstyrrende ind i dit liv, og vores produkter bidrager til mindske denne forstyrrelse, så du kan komme videre med det, du skal

 

Forstå hyppig diarré